​Ситник обдурив українське суспільство і посла США?

17 квітня 2019, 12:18
Власник сторінки
Помічниця депутата
0
106

_

Під час телефонної розмови громадського активіста з представником НАБУ неочікувано з’ясувалося, що ухвала суду, яка зобов’язує НАБУ порушити справу відносно кандидата в президенти Володимира Зеленського, знаходиться «на розгляді» в детектива НАБУ А.В. Калужинського. 

Згідно офіційної відповіді, керівника головного підрозділу детективів НАБУ А.В. Калужинського, який фігурує в матеріалах розслідування про корупцію в «Укроборонпромі», наприкінці березня 2019 року було відсторонено від посади. За повідомленнями ЗМІ, наказ про відсторонення Калужинського було підписано Директором НАБУ Артемом Ситником після розмови з Послом США в Україні Марі Йованович.


Варто нагадати, суд Києва зобов'язав Національне антикорупційне бюро відкрити справу за фактом можливих зловживань і сприяння членам організованої злочинної групи з боку керівника Головного підрозділу детективів бюро Андрія Калужинського.

Вчора, 16 квітня 2019 року, представники громадського середовища зателефонували до НАБУ, щоб з’ясувати як там виконується передана ними напередодні ухвала Солом’янського райсуду, яка зобов’язує НАБУ порушити справу відносно кандидата в президенти Володимира Зеленського за фактом розтрати державних коштів.. Адже станом на 16:00 год. 16 квітня 2019 року минуло 24 години з моменту передачі активістами відповідної ухвали представникам НАБУ. Виходячи з аудіозапису розмови, який було надано представниками ГО ««Спілка добровольців», в НАБУ ухвалу суду отримали і зареєстрували за відповідним вхідним номером.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.