В Международный день защиты детей вспомним малышей погибших на Донбассе…

01 червня 2019, 16:58
Власник сторінки
Работа в РепАртер
2
135
В Международный день защиты детей вспомним малышей погибших на Донбассе…

За 5 років війни на Донбасі проросійські бойовики вбили понад 240 українських дітей. Ще 56 – без вісті зникли. Незаконні збройні формування...

Незаконні збройні формування зруйнували більше 700 шкіл пострілами із заборонених артилерії та танків. Близько 15 тисяч неповнолітніх постійно знаходяться у небезпеці та страху обстрілів з боку російського агресора. Психологічні травми, отримані нимм зараз, назавжди залишаться у їхньому житті.

Весь цей час Збройні Сили України захищали та захищають цих дітей. Забезпечують надійний та міцний захист, часом ціною власного життя та здоров'я. І допоки українські військові стоятимуть на передовій, доти українські діти матимуть справжню гарантію власної безпеки.

#мизахищаємодітейдонбасу

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина-Россия,ДНР,ЛНР,митинг ДНР в Донецке,санкции против России,военное вторжение России,ДНР новости сегодня,ДНР новости,ЛНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.