Посольство Аргентинської Республіки в Україні відзначило свій"Національний День"

13 червня 2019, 13:55
Власник сторінки
0
55
Посольство Аргентинської Республіки в Україні відзначило свій Національний День

В Колонній залі КМДА Посольство Аргентинської Республіки в Україні відсвяткувало свій "Національний День" з нагоди 209-тої річниці Травневої Революції

На цьому урочистому заході був присутній відомий аргентинський співак і артист пан ХеронімоРауч, блискучий виконавець, який виступав на головних світових театральних підмостках.

Він відзначився своїми головними ролями у мюзиклах "Знедолені" та "Привид Опери" у Лондонському Вест-Енді. Пан Рауч приїхав до Києва виключно, щоб виконати Аргентинський національний гімн на зазначеному святі. Офіційну сторінка виконавця в Інтернеті https://www.geronimorauch.com.

Також у святкуванні взяв участь престижний Квінтет-танго Argentum під керівництвом народного артиста України Дмитра Логвина, у склад якого увійшли найвідоміші українські музиканти, володарі чисельних міжнародних премій: Євген Кострицький (скрипка), Тимур Полянський (рояль), Іван Биков (акордеон), В'ячеслав Крученицький (гітара), Володимир Гречух (контрабас), а також народний хореографічний ансамбль "Світанок", найкращий колектив в сучасній історії народного танцю за підсумками Міжнародного конкурсу "SummerBestFest-2017".

ХЕРОНІМО РАУЧ

Коли звучить ім'я ХЕРОНІМА РАУЧА, одразу приходить на згадку приємний вигляд іволодіння на сцені прекрасним голосом, яке перетворило його на одного з найвидатніших аргентинських співаківу світі.

У 2000 році Херонімо Рауч розпочав свою артистичну кар'єру з участі у мюзиклі  “Знедолені”, який був поставленийв Оперному театрі Буенос-Айреса. До 2007 рокув нього був дуже насичений робочий графік, який включав участь у мюзиклі “Бріолін”. Як учасник групи “Mambrú”, він продав понад 120.000 дисків.

У 2007 році Хероніма Рауча запросили грати головну рольу мюзиклі  “Ісус Христос — суперзірка” в Іспанії,  він також виконував головну роль умюзиклі  “Знедолені”та роль Мері Саншайн у мюзиклі “Чикаго”, брав учать у виставі "Голосовий покер" та у Ліричній Галі, які проходили в Національній концертній залі Мадриду в супроводі Симфонічного оркестру Чамартін.

З 2012 до 2015 року Херонімо Рауч працював у Лондоні, грав головні ролі у двох найвідоміших мюзиклах Вест-Енду: “Знедолені” в ролі Жана Вальжана та “Привид Опери” в ролі Привиду.

У 2016 році він спільно з Групою "SonyMusic" записуєальбом “Here, thereandeverywhere”, це його перший дебют як соліста. Альбом вийшов у Мексиці, Іспанії та Аргентині, який був представлений уТеатрі "Майпо" в Буенос-Айресі. У  2017 році відбувся його концерт “Songbook” при повному аншлазів театрі "Колон" та на стадіоні "Луна Парк". Також він узяв участь у "Різдвяному концерті" з композиціями Ендрю Ллойд Веббера в Залі "L'Auditori"вБарселоні.

Наприкінці 2017 року в Аудиторіо-де-Тенерифе(Канарські острови) він дебютує в мюзиклі“Бульвар Сансет” - першій версії на іспанській мові, з Паломою Сан-Басіліо, а у 2018 році подорожує до Лос-Анжелеса,де записує “Чому я тебе кохаю”, свій другий альбом як соліст, де музичним продюсером виступив Умберто Гатіка, аранжування Карлоса Родгармана. У цьому альбомі він відтворює хіти інших відомих співаків, таких як Рафаель, Тіціано Ферро, Ніно Браво, Ерос Рамаццотті, Сандро і Алехандро Санс, виконує їх із новою та вражаючою силою.

Пізніше він здійснив тур із неймовірним концертом “Від Бродвею до Голівуду”, що включав найкращі пісні відомих музичних комедій. Концерти відбулися в Іспанії, Уругваї та у понад20 театрах Аргентини. Херонімо Раучвзяв участь у 6˚ Фестивалі "Сади Педральбес", де відбувся концерт   BroadwayNight”. Він також взяв участь у концерті “FridayNightisMusicNight”, що відбувся в Лондоні,організований "BBC". Цей концерт зібрав головних акторів мюзиклу “Привид Опери”в супроводі Симфонічного Оркестру ВВС. Херонімо Раучвзяв участь у концерті “ViveRo” на честь актриси Роміни Ян у театрі "Гран Рекс", поділяючи сцену з видатними аргентинськими та світовими артистами, такими як Абель Пінтос, Патрісія Соса, Валерія Лінч, Лусіано Перейра, Сандра Міханович і Соледад Пасторуті.

Диск “Чому я тебе кохаю” надійшов у продаж в Мадриді 21 вересня 2018 року, 8 жовтня його було представлено в Театрі "Майпо" в Буенос-Айресі, а 17 жовтня в "Театрос дель Канал" у Мадриді.

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.