СТАРТ РЕФОРМИ

13 жовтня 2019, 10:53
Власник сторінки
менеджер
0
87
СТАРТ РЕФОРМИ

Президент Володимир Зеленський призначив Романа Семенченка Уповноваженим з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України.

Відповідний указ №744/2019 опублікований на сайті глави держави.

“Призначити Семенченка Романа Юрійовича Уповноваженим Президента України з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України”, - ідеться в документі.

Семенченко має вищу юридичну освіту. В органах СБУ з 1993 року, має досвід оперативної та управлінської роботи. Раніше обіймав посаду заступника начальника СБУ в Дніпропетровській області та начальника управління спецслужби в Житомирській області.

Такий крок, можна вважати стартом реформи СБУ.

Пан Роман належить до тієї категорії спецслужбістів, котрим не потрібно прослужити понад 20 років, після чого декілька місяців проводити «функціональне обстеження» для того, щоб зрозуміти чи не дублюються його функції іншим державним органом.

Зі слів його колишніх колег, Семенченко рішення приймає швидко та адекватно викликам і загрозам.

Судячи з усього, Президент зрозумів, що реформу СБУ необхідно доручити професіоналам.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,СБУ,реформа,указ,Владимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.