Про "полювання на патріотів"

03 січня 2020, 16:44
Власник сторінки
0
154

Про "полювання на патріотів"

Після усвідомлення «кремлівськими диригентами» того, що проект «Новороссія» не виправдав покладених на нього надій, єдиним виходом для них залишилися спроби дестабілізувати, а прстіше кажучи «розхитати» суспільно-політичну ситуацію в нашій країні.

Нажаль, через надмірну довіру населення до «псевдопатріотичних» пабліків та груп у соціальних мережах (особливо, мережах російського походження) вони домоглися у цьому певних успіхів.

Велика кількість фейкових «ніби-патріотів» у вищезгаданих соціальних мережах закликають до повалення діючої влади України зовсім не розмірковуючи про наслідки своїх дій.

Відволікання уваги громадян України від зовнішньої агресії країни-окупанта та зтравлювання українців між собою надасть змогу агресору  «перегрупувати» свої сили та зруйнувати єдність держави зсередини, як кажуть у класичному виразі – «розділяй та володарюй».

Читаючи заклики виходити на новий «Майдан» від багатьох «патріотичних» груп у соціальних мережах, мало хто вирішує дізнатися більше про те, хто його зве та з якою метою намагається організувати такий споконвічно український акт народного волевиявлення як «Майдан»,                      тим часом знаходячись на території Російської Федерації (що так і є найчастіше)?

Ось і тепер, у багатьох групах славнозвісного «ВКонтакте» поширюються новини з назвами «Начало охоты на патриотов!», «Зеленский хочет уничтожить волонтеров» та таке інше. Закликають виходити на «Майдан»,  недопустити «зраду», «здачу України», «боротися з некомпетентною владою на службі в олігархів», бо інакше «вас всіх посадять!». Не хвилюйтеся. Якщо прийде той «пан з ВКонтакте» то він лад наведе. Тоді всім патріотам України справді буде «весело», особливо тим, хто послухав тих закликів і пішов «допомагати»… Зрадників ніхто не любить, навмисно чи не навмисно – ніхто потім питати не буде.

Одже, найкраще, що ви можете зробити – не допомагати тому «пану». Будьте пильними! Перевіряйте інформацію та керуйтесь своїми мізками, а не настановами ворожих пропагандистів.

Не забувайте під час заходів з нагоди прийдешніх свят звертати увагу на все підозріле, що «кидається в очі», чи то предмети чи то заклики або сумнівні публікації, щоб викликати паніку, бо ворог поруч і не бажає нам спокою та злагоди.

Та разом усе здолаємо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.