"Захист праці" вітає трудове жіноцтво України із міжнародним днем боротьби!!!

08 березня 2020, 03:29
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
2
46
 Захист праці  вітає трудове жіноцтво України із міжнародним днем боротьби!!!

08.03.2020



Від імені Центрального Комітету Всеукраїнської незалежної професійної спілки «Захист праці» сердечно вітаю усіх наших сестер-активісток незалежного профспілкового руху із Міжнародним днем трудової жіночої солідарності 8 березня. Для нашої профспілки – це традиційний день боротьби за права трудового жіноцтва, день боротьби проти гендерної дискримінації, день боротьби за правду та справедливість.

Роками та десятиліттями влада вихолощувала визвольний зміст цього свята, перетворюючи його на абсолютно безпечне для неї «свято жіноцтва», де чоловіки раз на рік, згідно традиції та добровільно-примусового обов’язку, відзначають жіноче свято подарунками та відвертим підлабузництвом. У той же час, вони схвалюють або вперто намагаються не помічати анти-жіночі та анти-трудові наміри низки останніх урядів України - різко збільшити пенсійний вік для українського жіноцтва та абсолютно нічого не робити для встановлення реально рівної оплати за рівну працю між чоловіками та жінками.

ВНПС «Захист праці» щиро вітає українське трудове жіноцтво зі святом 8 березня! Ми стояли та будемо твердо стояти на захисті трудових та гендерних прав жінок України!!!

Олег ВЕРНИК, Голова ВНПС «Захист праці»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: профсоюзы,международный женский день,профспілки,8 Березня. Міжнародний жіночий день. Свято. Жінки.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.