ОБ’ЄДНАННЯ ВЛАСНИКІВ ЗЕМЛІ: НАС 3000!

09 травня 2020, 17:01
Власник сторінки
економіст
0
48
ОБ’ЄДНАННЯ ВЛАСНИКІВ ЗЕМЛІ: НАС 3000!
Підписуємося на канал YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfqlRrDS3Cb6NWLdokYDXag

НАС БУДЕ БІЛЬШЕ!

…були пропозиції подати електронну петицію Президенту, петицію, щоб власникам землі повернули права: право вільно розпоряджатися землею (а не те, з обмеженнями і залежністю від орендарів, яке прийняли  нещодавно в законі про так званий ринок землі); право розривати договори оренди; право на державну всебічну підтримку і допомогу для переходу до самостійного господарювання та інші права й можливості …

 

Під петицією потрібні електронні підписи 25000 громадян України. Електронний підпис має далеко не кожен, його не можна отримати «в один дотик», у нашому об’єднанні, може, 1 з 10, а може, і 1 із 40 мають такий підпис. Значить, щоб підписати легенько петицію до Президента, нас повинно бути 1000000 (1 мільйон).

І вже інше питання, чи зверне діючий Президент увагу на петицію, адже для нього, можливо, це всього лише 25000 електронних підписів, а не 1000000 активних громадян України… Верховна Рада прийняла закон про так званий ринок землі при тому, що його не підтримувало 70% громадян (а знали б інші, яке підводне каміння має той закон, то й всі  99% не підтримало б).

 

Нас в об’єднанні вже 3000. Сповіщення (пости) в нашому Об’єднанні отримують ваші уподобання (лайки), і ви самі бачите їх кількість. Так, не кожен учасник нашого Об’єднання ставить під сповіщенням своє уподобання, далеко не кожен ділиться сповіщенням (репостить пост). На це є у кожного свої об’єктивні й суб’єктивні причини. Але я впевнений, що до групи долучилися власники землі, родичі власників землі, спадкоємці й ті, кому просто не байдуже питання землі, – всі ми активні й небайдужі до себе, до суспільства, до майбутнього країни. І кожен учасник Об’єднання власників землі вже тим, що він долучився до нашого Об’єднання, разом з нами формує думку, бачення і певну дію …. Я сподіваюся, що активність нашого об’єднання, нашої спільноти, буде зростати не тільки кількісно, а і якісно, щоб це вже неможливо було не помітити.

Коли нас навіть в такому «фейсбучному» об’єднанні буде 1000000 (1 мільйон), то й  потреби в петиції, мабуть, вже не буде. Нас потенційно більше, нас більшість. Нам нікого боятися, ми можемо бути впливовими, впливовішими за петиції й політичні сили.

 

В Об’єднанні сила!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.