Привітання Євгенія Глєбова з Днем Конституції

26 червня 2020, 13:14
Власник сторінки
0
6
Привітання Євгенія Глєбова з Днем Конституції

Привітання Євгенія Глєбова з нагоди державного свята

Шановні земляки!

Щиро вітаю Вас із великим державним святом - Днем Конституції України.

Відзначаючи День Конституції, ми усвідомлюємо, що цей головний закон країни є основою сильної держави і гарантією національної єдності та злагоди. Конституція  України встановила  головні пріоритети, це -життя  людини,  її  здоров’я, честь і гідність та надала кожному з нас  свободу слова та віросповідання. Тому, обов’язок кожного українця поважати Конституцію й неухильно дотримуватися її принципів. Тільки так ми зможемо забезпечити подальший розвиток України як незалежної та демократичної держави, рівноправної зі світовою спільнотою.

Пам’ятаймо, держава – це не лише чиновники і депутати, держава – це весь народ та кожен із нас. Отже, будьмо мудрими, сильними й гідними громадянами нашої держави і нехай непорушними будуть головні домінанти держави – народовладдя, законність та людяність.Миру, добра та злагоди всій Україні й кожному із нас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.