З гімном на вустах.

31 липня 2020, 13:18
Власник сторінки
Политический аналитик
0
54
З гімном на вустах.

Чули? Київрада зобов'язала починати кожен день у школах з виконання гімну.

Чим відрізняється патріотизм від шароварщини?
Патріотизм - коли ти любиш свою державу, своє місто та свій народ. Ти можеш прибрати, або зробити ремонт за свій рахунок у місці загального користування. Хочеш жити у своєму місті та намагаєшся його робити кращим щодня, починаючи з себе. Починаючи з свого будинку, подвір'я, дитячого майданчику, району та місця де ти заходишся щодня.
А коли тобі все рівно, яке гівно навколо - аби воно було українське - це шароварщина. Коли ти під час майдану сбиваєш бабло на перехрестях на фарбу, а потім фарбуєш усе, що тобі попадеться на вулиці у жовто-блакитний колір - це шароварщина. Коли ти наслідуєш Південну Корею та Ленінізм, змушуючи усіх співати гімни, чи бігати з прапором - це шароварщина або совок на новий лад. Коли ти готовий підтримати будь-який треш, якщо це робиться за участю прапора та державної символіки - це шароварщина.
Патріотизм це стан поваги, а не примус. Це відчуття виховується. Це бажання досягати результатів, працюючи у своїй та на свою країну.
Якщо ви хочете, щоб гімн ненавиділи і з цього примусового цирку ржала вся школота - ви все правильно зробили. Молитви не забули? Також примусово, бажано. Не дякуйте.
А взагалі, я пропоную кожному уебанському депутату Київради, хто за це голосував, встановити гімн на разблокування телефону. Встань, послухай і не забудь зробити патріотичний вираз єбала, щоразу перед дзвінком.
🤳
Ти дивуєшся, чому ми так живемо і нічого не змінюється? Бо ти сука обурюєшся чи пишаєшся . Це все, що ти вмієш робити, голосуючи за чергового популіста. Звичайно, вони для тебе нічого не зроблять. Бо їм легше дати тобі дешевий привід пишатися, або гнати на такого ж свого опонента. І тобі цього достатньо. Вже майже 30 років.
¯\(°_o)/¯
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Патріотизм,українці,прапор України,гімн
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.