Чиновник вимагав 360 тисяч гривень від пораненого в зоні ООС

04 серпня 2020, 12:47
Власник сторінки
военный инженер
0
415

Чиновник Міністерства у справах ветеранів вимагав 4,5 тисячі американських доларів і 250 тисяч гривень від колишнього військовослужбовця, пораненого у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

СБУ викрила в Луганській області головного спеціаліста Міністерства у справах ветеранів, який причетний до одержання великого хабаря від військовослужбовця, пораненого у зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі.

За 4,5 тисячі американських доларів і 250 тисяч гривень фігурант обіцяв призначити воїну групу інвалідності та одноразову грошову компенсацію за поранення. Гроші потерпілий мав передати через довірену особу чиновника.

Правоохоронці затримали посередника у приміщенні медкомісії під час отримання другої частини хабаря. Наразі вирішується питання щодо затримання організатора схеми.

Фігурантам справи повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Посереднику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,Луганская область,корупція в Україні,боротьба з корупцією
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.