Корупційні зв'язки Кличко з Комарницьким розслідуються по ряду епізодів

13 серпня 2020, 08:59
Власник сторінки
народный депутат
0
628

Корупційну змову мера Києва Віталія Кличка та “смотрящого” Дениса Комарницького розслідують у НАБУ, Нацполіції та СБУ. Можна ознайомитись з листом ГПУ, який я приєдную до цього посту


 Більш того, це ж не ураган або вибух селітри знищують столицю, у цих процесів є бенефіціари, це конкретні призвіща. Мій запит був стосовно розслідувань діяльності компаній «смотрящего» за Києвом Дениса Комарницького та його партнера Тищенко, які під дахом Кличка діють у корупційній змові. Справи розслідують по різним епізодам НАБУ, Нацполіція, СБУ та ДФС.

 Додам документальні приклади таких розслідувань. Так, НАБУ розслідує провадження щодо розкрадання бюджетних коштів КП “Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд» у змові з фірмою Комарницкого-Тищенко “Еко-Буд-Трейд”. СБУ розслідує справу по факту створення посадовими особами КМДА злочинної схеми по присвоєнню бюджетних коштів комунальних підприємств. Окрім цього, СБУ займаєтьсяі справою щодо зловживання комунальним підприємством “Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд” та ТОВ “Еко-Буд-Трейд” для присвоєння бюджетних коштів при реконструкції Окружної дороги в місті Києві.

Нацполіція також розслідує крадіжку бюджетних коштів КП “Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд”. Крім того поліція розслідує обставини розграбування бюджетних коштів при реконструкції Окружної та будівництві Подільського мосту. Це та сама компанія Комарницького-Тищенко. Також, в поліції розслідують злочини компаній «смотрящего» Комарницкого: “Варда Спецбуд Монтаж”, “Дельта Плюс”, “Прованс” по факту присвоєння бюджетних коштів. Розслідують і злочинну діяльність компанії “Мостобуд”, повязану з Комарницким та Тищенком. Раніше ця компанія грабувала на будівництві Подільського Мосту, а тепер на незаконному намиві піску в Голосіївському районі.

Хочу наголосити, що роками із столиці крали не мільйони, а мільярди, і міський голова не міг про це не знати. Тому це все відбувається у змові. Злочинно освоюють не тільки бюджет, а й крадуть київську землю, майно, а також злочинною халатністю доводять столицю до колапсу.

Це справжня мафія і єдиними кандидатом від влади є Кличко, якому подарували технічного кандидата від СН. Треба називати речі своїми іменами, у тому числі розуміти, що це не змагання, а можливість вирвати місто з рук бандитів.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.