"Захист праці" йде на місцеві вибори перемагати!!! (16.10.2020)

16 жовтня 2020, 14:48
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
37
 Захист праці  йде на місцеві вибори перемагати!!! (16.10.2020)

Відкрите Звернення Голови Всеукраїнської незалежної професійної спілки "Захист праці" Олега ВЕРНИКА напередодні місцевих виборів-2020


Відкрите Звернення Всеукраїнської незалежної професійної спілки "Захист праці" напередодні місцевих виборів-2020

 

Шановні профспілкові побратими та сестри!

В Україні наближається час виборів в органи місцевого самоврядування. Вони відбуваються у достатньо скрутний, але ж дуже відповідальний для нас час. Нам вдалося навесні цього року зупинити навалу прийняття драконівських змін в трудове законодавство України. Але ж реакційні та одіозні антинародні кола чекають на завершення місцевих виборів, щоб знов спробувати нас позбавити наших трудових та громадянських прав. Ми, незалежні профспілки України, напоготові до чергової відсічі ворогам трудового люду!

Але ж неабияке значення для нас мають результати місцевих виборів, що відбудуться 25 жовтня 2020 року. На жаль, вже протягом багатьох років профспілки в Україні позбавлені свого демократичного права безпосередньо  висувати своїх представників в органи державної влади та місцевого самоврядування. Ми вимушені задля цього звертатися за допомогою до регіональних відділень різноманітних політичних партій. І ми щиро вдячні тим партіям, які долучають до своїх передвиборчих списків активістів нашої незалежної профспілки «Захист праці». В умовах децентралізації в державі стає надзвичайно важливим, щоб представники трудящих і незалежних профспілок також були представлені в органах місцевого самоврядування. Боротьба з місцевою корупцією, боротьба з тотальною крадіжкою місцевих бюджетів, боротьба за екологічні стандарти життя пересічних громадян – це також наш фронт боротьби і з кожним роком він стає все більш актуальним для Всеукраїнської незалежної профспілки «Захист праці».

Від імені Центрального Комітету ВНПС «Захист праці» я висловлюю велику подяку Політичній Партії «Команда Левченка «Народовладдя», яка на ділі демонструє підтримку незалежних профспілок України та сміливо і принципово висуває їх активістів в органи місцевого самоврядування.

На разі від Політичній Партії «Команда Левченка «Народовладдя» був висунутий на посаду Міського голови міста Зеленодольськ Дніпропетровської області лідер «Захисту праці» у Відокремленому Підрозділі «Криворізька теплова електрична станція» Акціонерного Товариства «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО” Віталій Калашніков.

Віталій веде із собою в Зеленодольську міську Раду цілу низку наших профспілкових активістів, які кожного робочого дня ведуть свою героїчну боротьбу за робітничі права із адміністрацією могутнього олігархічного монстру ДТЕК пана Ріната Ахметова. Зокрема, до Зеленодольської міської Ради за списками Політичної Партії «Команда Левченка «Народовладдя» йдуть наші профспілкові активісти «Захисту праці»: Василенко Сергій, Соляник Андрій, Чечоткін Микола, Царук Денис та Калашнікова Наталія.

В Новомосковську міську раду за списком Політичної Партії «Команда Левченка «Народовладдя» йде наш побратим – Голова «Захисту праці» «Південмашу» Євген Деркач.

А в Усатівську ОТГ Одеського району Одеської «Захисту праці» області за списком Партії «Слуга народу» йде наш профспілковий юрист-правозахисник Володимир Сердюк.

Шановні друзі! Це наша перша і поки дуже скромна спроба взяти участь у місцевих виборах. Але ж той електоральний досвід, що маємо набути зараз, нам конче необхідний у нашій подальшій боротьбі за права трудящого люду та за справжню робітничу владу! Підтримаємо наших профспілкових побратимів та сестер, які висуваються зараз та які сміливо йдуть на барикади електоральних баталій як представники трудового народу та його незалежних профспілок!!! Розповсюджуємо відомості про кандидатів від Всеукраїнської незалежної профспілки «Захист праці»!!! Вносимо і свій посильний внесок у нашу майбутню перемогу!!!!

 

Олег ВЕРНИК, Голова ВНПС «Захист праці»

16.10.2020.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: вибори,профспілки,місцеві вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.