Тупицькому в Дубаї передали "допомогу від платників податків" (ВИДЕО)

13 січня 2021, 17:21
Власник сторінки
военный инженер
0
24
Тупицькому в Дубаї передали  допомогу від платників податків  (ВИДЕО)

"Від платників податків України – матеріальна допомога. Дорогий готель, а у вас маленька зарплата. І у Крим, на дачу – на рублі розміняєте", – сказав чоловік, який записував відео.

Голова Конституційного Суду України Олександр Тупицький вирушив у відпустку в Дубаї. Там його зустріли українці й запропонували грошей – як "матеріальну допомогу" для оплати дорогого готелю.

Представники Telegram-каналу "Карточный офис" зустріли голову Конституційного Суду України Олександра Тупицького в готелі в Дубаї, де той перебуває у відпустці. Відповідне відео опубліковано в Telegram 11 січня.

"Від платників податків України – матеріальна допомога. Дорогий готель, а у вас маленька зарплата. І у Крим, на дачу – на рублі розміняєте", – сказав чоловік, який записував відео.

У відповідь суддя запропонував чоловікові присісти поруч і розпитати про все, що його цікавить.

10 січня у ЗМІ з'явилася інформація, що Тупицький відпочиває на королівській віллі в Дубаї, оренда якої становить 300 тис. грн на добу.

12 січня у МЗС підтвердили, що Тупицький поїхав у відпустку в Дубаї, проте зауважили, що загальна вартість його поїздки становить 242 тис. грн. У суді додали, що такі витрати повністю покриває зарплата Тупицького, яка у грудні минулого року була 433,5 тис. грн.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: отдых,Конституционный суд,Дубай,активисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.