Опоненти перейшли до замовних протестів та погроз членам комісії

01 квітня 2021, 10:04
Власник сторінки
Журналист
0
9

Олександр Корнієнко розповів про неприпустимі радикальні методи боротьби опонентів на 87 окрузі

У політичній партії "Слуга Народу" занепокоєні вуличними протестами та спробами зірвати виборчий процес у 87 окрузі. Про це заявив голова провладної партії Олександр Корнієнко, пише Depo.Прикарпаття.

Політик повідомив, що вночі 1 квітня відновила свою роботу окружна виборча комісія, однак, кандидат у нардепи Олександр Шевченко продовжував заважати роботі комісії та перейшов до особистих погроз у бік членів комісії. З метою забезпечення порядку та через ігнорування Олександром Шевченком попереджень, ОВК позбавила його права бути присутнім під час підрахунку голосів. Попросили вийти і його довірених осіб. Членам ОВК довелось звернутись по допомогу до правоохоронців, щоб вивести з приміщення всіх присутніх.

"Для нас усе очевидно, Олександр Шевченко не хоче чесного встановлення результатів виборів. Тому усіляко намагається зірвати підрахунок голосів і перейти на "тиск вулицею". Ми закликаємо ОВК відновити роботу та нарешті встановити результати волевиявлення українців. А наших опонентів – діяти в законний і цивілізований спосіб", – заявив голова партії "Слуга Народу" Олександр Корнієнко.

"Слуги Народу" наголошують на тому, що правоохоронці повинні ґарантувати особисту безпеку членів комісії і правильно кваліфікувати дії кандидати від партії "За майбутнє".

Робота ОВК у Надвірній має продовжитись о 11:00 1 квітня.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.