Штрих код на лбу!

08 липня 2021, 20:57
Власник сторінки
0
56986

Cвященник Московського патріархату Олександр Марценюк влаштував цирк проти діджиталізіції і вакцинування, а заодно заспівав про РАСЄЮ, царя та агітував ЗА об’єднання з Росією.

Обурливо! Cвященник Московського патріархату Олександр Марценюк вийшов за межі адекватності! Біля Верховної Ради він влаштував цирк проти діджиталізіції і вакцинування, а заодно розспівав про РАСЄЮ, царя та агітував ЗА об’єднання з Росією. 

Чому священник церкви, яка наполягає, що вона українська, не може обійтися без вияву любові до «канонічєского єдінства»?  Про які взагалі піснеспіви про Росію може йти мова під Верховною Радою УКРАЇНИ в Києві?!

Марценюк не вперше влаштовуває подібні протести, підбурює мирне населення та посилює протестну активність. Ця людина ще й українських воїнів називає «убийцами Донбасса» і присвячує вірші терористам. А загалом, його погляди цілком співпадають з представниками сектантського угруповання «анастасійців», керованого з РФ і відомого своїм вандалізмом придорожніх зупинок вздовж українських трас.

За часи пандемії в Україні померло майже 53 тисячі чоловік, а ретроград Марценюк на сходах Верховної Ради закликає людей не вакцинуватися. Наче умисно провокує  зростання летальних випадків. Поки весь світ розвиває цифровізацію для збереження життів, московські «святі» нехтують тезою «береженого – Бог береже». І умисно штовхають своїх вірян проти їх життєвих інтересів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: УПЦ МП,священник,московский патриархат,томос
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.