Активістки Жіночого руху "ЗА МАЙБУТНЄ" ініціювали акцію до Дня волонтера

06 грудня 2021, 16:18
Власник сторінки
Політичний діяч
0
24
Активістки Жіночого руху  ЗА МАЙБУТНЄ  ініціювали акцію до Дня волонтера

До Міжнародного дня волонтера в п’яти областях України пройшла акція під назвою «Свідомість, сила духу та добре серце».

Активістки Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» в рамках акції «Свідомість, сила духу та добре серце» відвідали й передали найнеобхідніші речі вразливим верствам населення Рудківської ОТГ на Львівщині, мешканцям будинку літніх людей у с. Морівськ на Чернігівщині. Водночас Жіночий рух «ЗА МАЙБУТНЄ» зібрав речі для малюків, завітавши до Житомирського центру для мам-сиріт, що опинилися в скрутних життєвих обставинах, та Фастівського центру матері і дитини на Київщині. А на Сумщині жінки привітали волонтерів, які співпрацюють із громадськими організаціями Конотопа та Конотопського району, подарунковими наборами.

         «Допомога соціально незахищеним верствам населення — це один із пріоритетних напрямків роботи Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ». Щодня сотні наших активісток із різних куточків України беруть участь у соціальному проєкті «Зайве задарма», закликаючи українців ділитися з тими, хто найбільше потребує допомоги, зайвим одягом та побутовими речами. Творити добро — легко!» Ірина Суслова.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: волонтеры,благодійність,акція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.