Познайомтесь, ЗРАДНИК!

18 січня 2022, 15:52
Власник сторінки
0
29

Познайомтесь, ЗРАДНИК!

«Познайомтесь, ЗРАДНИК!»


Зимнєв Анатолій Анатолійович, 09.07.1971 р.н., уродженець Донецької області, м. Маріуполь.

Представник незаконного збройного формування 7-ої окремої мотострілецької бригади (військової частини 08807 – раніше НЗФ «Зоря»)  т.зв. «ЛНР», громадянина України Зимнєв Анаталоій Анатолійович, в якій описано, що до війни він жив на України, але зрадив Батьківщину та приймав активну участь в бойових діях в р-ні м. Луганськ та селищі Металіст Луганської області на стороні т.зв. терористичного угрупування «ЛНР» проти добровольчих батальйонів та військових підрозділів Збройних сил України, за, що був нагороджений численними нагородами незаконного збройного формування «ЛНР».

Сумнівно, що його можна називати громадянином України, бо він став найманцем т.зв. «ЛНР» та приймав участь у бойових діях проти наших співвітчизників на стороні бойовиків-терористів незаконних збройних формувань так званої «ЛНР».

Країна повинна знати своїх «героїв».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.