Що з Орбаном? «вам» не вгодиш

08 травня 2022, 10:30
Власник сторінки
mega.balent@gmail.com
0
65

Що з Орбаном? «вам» не вгодиш

Пишуть ці закиди буквально пара акаунтів, нібито, українських угорців. Вживають вони це відсторонено «вам», а мали б сказати – нам. Оскільки ми тут усі потерпаємо від росії. Ракета, яка прилетіла нещодавно у Воловець не обирала національність. Вона летіла знищувати ціль і знищила безліч домогосподарств закарпатців.

Річ у тім, що послідовність офіційної Угорщини точно зрозуміла – це чардаш із ведмедем. Усе те, що нібито вигідно Угорщині, виявляється, чомусь, вигідно і росії. Звичайно, Угорщина  - частина ЄС і їхня економіка сильно переплетена, тому потрібно інколи і дати гопака з українцями: солідарно підтримати,  але так, щоб не зачепити росію. І те, що вони саме так і роблять – підтверджує сьогдонішній пост дмитра медвєдєва, ближчого соратника путіна, який хвалить Орбана за «мужні» кроки, який той робить навідміну від «безголосої Європи».

Допомога Угорщини для України суттєва і важлива, безперечно. Але тільки-но доходить до необхідності стримати звіра, який всі ці проблеми, власне, і створив для Будапешта і України, і низки країн Європи, та що там, Світу – то Угорщина дає задню і прикривається національними інтересами. Це їхнє право. Але варто зрозуміти, що Україна сьогодні має право вимагати і критикувати тих, хто відмовляється стати в один ряд із демократичним світом, щоб нанести потужний удар диктаторам. Якщо ж ні – ваша справа, але будьте добрі тоді скиньте маску лицеміра і не заважайте долати тих, хто заважає світові жити мирно - рашистів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.