Профспілки знищують – без захисту можуть залишитися мільйони українців

16 вересня 2022, 13:55
Власник сторінки
заступник голови ФПУ
0
3028

Обшуки у мене, моїх рідних та співробітників уже стали буденністю.

Тиск на профспілки не припиняється. Обшуки у мене, моїх рідних та співробітників уже стали буденністю. Я вже не кажу про те, що вони безпідставні та марні, але на це витрачаються ще й чималі державні гроші. Судіть самі. Недавно обшуки проводили одразу в кількох місцях – вдома, на роботі, навіть у моєї мами в Черкаській області.
Задіяли близько ста силовиків. Робота яких недешева – середня заробітна керівника такої структури близько 70 тис., а рядового працівника – майже 61 тис. гривень на місяць. Тобто від 2 500 гривень до 3 500 за один робочий день. Додайте сюди видатки на транспорт, пальне та участь десятка найнятих свідків, які отримують 600 гривень у день. За приблизним підрахунком на акцію з моїм обшуком витратили біля 300 000 гривень платників податків. І вкотре не знайшли ніяких документів. Чому? Тому, що за цей час десятки разів робили запити про надання цих документів. І ми їх постійно надавали. Практичного сенсу в цій акції, окрім як залякування та тиску, немає.
Ми довго стримувалися від публічної критики влади. Розуміючи, що в країні війна і зараз не на часі внутрішні розбірки. Але ситуація - критична. Профспілки знищують.
Під ударом опинилися не лише ми, а й трудові права мільйонів українців. Яких ми не можемо, особливо в такий непростий час, залишити без захисту.
Власне, саме про це була моя розмова з журналістами видання «Знай.24». Деталі - у відео за
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: профсоюзы,профспілки,розпорядження майном
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.