Звільнення Української землі в Запорізькій області – вже не довго!!!

19 січня 2023, 12:10
Власник сторінки
0
28
Звільнення Української землі в Запорізькій області – вже не довго!!!

.

Українське місто Мелітополь Запорізької області раніше відразу асоціювалось зі смачною, солодкою, соковитою черешнею, а міста Соледар і Бахмут (колишній Артемівськ) Донецької області із видобутком кам’яної солі, ще б пак, адже Україна. Нажаль на даний час ці міста асоціюються тепер з війною. Велика кількість жителів цих міста були змушені покинути свої домівки та перейти в статус вимушених переселенців, не кажучи вже про велику кількість поранених і загиблих.

Загарбники намагались відтягнути звільнення Мелітополя, завдяки наступу на Соледар і Бахмута.

Коли президент тиран сусідньої країни обіцяє перемир’я, то він, як правило, готується до наступу. Для того, щоб зірвати український наступ «на Запоріжжя», яке було абсолютно неминуче після того як окупантів вибили з Херсону, почалися активні воєнні дії під Бахмутом і Соледаром, і аби не дати цьому наступу здійснитись в «топку» кидали тисячі мобілізованих росіян, в першу чергу саме ув’язнених (зеків). Робимо висновок, що Є. Пригожин виконував великий наказ Путіна щодо мобілізації росіян до збройних дій в Україні.

*Пригожин, який є одним із друзів Путіна, російський олігарх та підприємець, вважається героєм ДНР та ЛНР, є керуючим групи Вагнера, що є структурою найманців, які беруть участь у військових конфліктах в Африці (зокрема в Сирії), Україні.

Пригожин дійсно зумів «зв’язати» українські сили, запобігти наступу на Запоріжжя.

Так званий «коридор вздовж Чорного моря» абсолютно не утримується у стратегічному сенсі, так само як і Херсон. Саме тому окупанти копають окопи біля Перекопу. Коли цей коридор буде перервано (не якщо, а саме коли), то стає зрозуміло, що доведеться приймати ряд дуже серйозних рішень і відповідно всі їх зусилля (достатньо отужні), були весь цей час, щоб зупинити цей намічений наступ, аби не дати українським військовим використати ті бойові припаси, які збереглись ще з часів Херсона, так як вони особливо не знадобились.

Відповідно історія з наступом зі сторони Білорусі є цілковито фейковою, зрозуміло, що ніхто звідти не буде наступати, але достатньо тому «вусатому» (тобто Лукашенку), бігати по ту сторону кордону, і всі думають, що потрібно залишити якусь частину російського війська в Білорусі. Так само, наступи чи спроби наступів на Донбасі, пов’язані з росією великою кількістю залізних та шосейних доріг, у нього «тил у 9000 кілометрів до Владивостока», тому туди можна легко підвозити ті ж самі  бойові снаряди.

Тому вся ця гігантська «м’ясорубка», яка діяла у Бахмуті, вона звичайно була пов’язана з тим, що «завдяки ній» Мелітополь не звільнений ЗСУ. Але він все одно буде звільнений враховуючи потужну допомогу європейських партнерів, серед яких «мардери», тобто все те – що потрібне для успішного наступу. Мардери хороші самі по собі але вони особливо будуть ефективнішими разом з «леопардами».

*Мардери це бойові машини піхоти, які розроблені в Німеччині. Це універсальна зброя, яка може покращити можливості ЗСУ для маневруючої оборони і для маневруючих наступів. Ця бойова техніка дозволяє зі значною швидкістю перекинути підкріплення в те місце, обороняються наші позиції, де особливо потрібна вогняна підтримка. Саме тому велика вірогідність, що прийдуть і «леопарди», як то кажуть майже просяться, як же без цього. А «леопард» це основний бойовий танк, який теж створено в Німеччині. Він має композиційний захист третього покоління і додатковий модульний захист.

Але тим не менш загарбники впоралися із завданням затримки, під гаслом «на войне все средства хороши», і, як наслідок, загибель тисяч людей (в т.ч. мирного населення) знищення дитячих садочків, шкіл, лікарень, об’єктів інфраструктури (особливо електромережі).У своїх діях російські військові на чолі зі своїм президентом абсолютно не дотримуються законів ведення війни. Один диктатор пенсійного віку на старості літ вирішив збудувати імперію, не дивлячись на те, що вже давно ХХІ століття, а його посіпаки не думаючи, ані головою, ані серцем – беззаперечно виконують накази свого «царя». А російські ЗМІ весь час проводять активну пропаганду серед населення, які підтримують дії путіна і хочуть геноциду українського народу, замість того, щоб відкрити очі, подумати нарешті тверезою головою і вийти на справжні протести, адже вони не думають, що у військових діях гинуть їхні родичі, друзі та знайомі.

путін на початку військових дій, ще у лютому минулого року казав, що візьме столицю України за три дні, а не тут то було. ЗСУ змогло відстояти Київ та активно з повною силою визволяють окуповані російськими військами території. З кожним визволенням українського населеного пункту, місто це чи село, які були окуповані «рашистами» – ми показуємо нашому ворогу і всьому світу, що ми є сильними, незламними та непереможеними. Путін як і його прибічники занадто самовпевнені та жорстокі, йдуть на все, щоб загарбати українські землі та знищити український народ, але цього йому ніколи не вдасться. В лавах ЗСУ та тероборони найкращі з найкращих, де немає місцю зрадникам, боягузам та непотребу. А велика кількість мобілізованих російської армії це ув’язнені, алкоголіки та жаднюги до грошей. Тим паче Україна не сама, адже нас підтримують багато цивілізованих авторитетних країн.

Звільнених міст скоро буде ще більше, ЗСУ відвойовую наші землі, і яку б «м’ясорубку» російське керівництво не робило – жертви та втрати понесуть зі свого боку. Ми – Українці, і ми, не просто воюємо, а в першу чергу, захищаємо та відстоюємо свої території, на відміну від росії, яка, прикриваючись своїм «руським міром», намагається знищити нас та загарбати наші землі. Але щоб там «цар-маразматик» собі не надумав, його мрії та плани не здійсняться, тому що українці не стадо баранів якими можна легко керувати. Українці – вільні, розумні, добрі та справедливі. Ми щиро віримо а нашу перемогу. Все буде Україна! Мелітополь чекай на нас))

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.