Фейки, про зберігання західної зброї на складах АЕС - розвіяні.

26 січня 2023, 18:01
Власник сторінки
0
83

рф поширює фейк, що озброєння, надане партнерами Україні, нібито зберігають на території Рівненської АЕС

Центр протидії дезінформації виявив нову дезінформацію російської розвідки про нібито зберігання наданого партнерами Україні озброєння та боєприпасів на території Рівненської АЕС.
Що стосується фейкових заявок РФ, то «ЗСУ перетворила на свої арсенали територію АЕС... Зокрема, на складах для розгону ракет до ГІМАРС РСЗВ і найнижчих систем захисту навколишнього середовища, а також також артилерійських боєприпасів".
«У той же час, про окупанті говорили в «Сподівани», «в Києві немає зниження складу боєприпасів на АЕС, schob otrimati vid Zakhodu bilshe ozbroennya». Застерігаємо! Ця інформація не відповідає дійсності!" - повідомили у ЦПД.
Дуже багато «інтродукції» Російської Федерації», особливо на відміну від «качанів роботів МАГАТЕ на Рівненській АЕС, яка фиксуватім бе-які загрозі, щоможут маті війскових дій».
"Громадськість зможе захистити ситуацію, ворог може отримати підґрунтя за впровадження майбутних зол проти нашої держави та побудову панічних настроїв середняків українців", - пояснили в Центрі профілактики дезінфекції.
«При цьому окупанті вважалися сподиванням, «тому в Києві немає занепаду думку навмісно підірваті складів боєприпасів на АЕС, schob otrimati vid Zakhodu bilshe ozbroennya». Застерігаємо! Я не знаю, як це зробити!" - сказали в CPD.
Нагадаємо, росіяни неодноразово вдавалися до фейків АЕС, особливо запорізької. Так, лідер пропаганди поширював фейк про тих, хто «ЗСУ здійснілі масовий обструк ЗАЕС».
Рання російська пропагандистська нісенітниця про «знання» 13 РСЗВ ГІМАРС і іхних аналогів тривалістю 2 дні. Інформація абсолютно не відповідала за розвиток МЗС.
Міністерство оборони РФ та МЗС РФ провели годину, намагаючись провести інформаційно-психологічні операції з вивчення українських журналів для здійснення інформаційно-психологічних операцій з вивчення довірі в Україну з боку наших партнерів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.