Нова вигадана брехня про експерименти з ВІЛ над ЗСУ.

10 лютого 2023, 16:23
Власник сторінки
0
63

Розвіяння міфів про те, як українських військових накачують наркотиками.

«Міністерством оборони Росії отримано відомості про численні факти застосування українськими військовослужбовцями психостимуляторів та наркотичних препаратів – метадону, амфітамінів. Виявлено факти контрабандної доставки морфіну до районів виконання бойових завдань. Нагадаю, що відповідно до українського законодавства, обіг та транспортування зазначених препаратів карається позбавленням волі на строк від 8 до 12 років».
Про те, що добровольці постачали контрабандою неліцензійний морфій на українську лінію фронту  писали  журналісти Vice News. Пояснювалося це тим, що ЗСУ відчували гостру нестачу основних медикаментів, зокрема знеболювальних.
Докази «кокаїнових постачань» українським військовим Кирилов знайшов в ультраправому індійському блозі TFI (The Frustrated Indian). Там  опубліковано  статтю за авторства такого собі Рохіта Ядава, в якій без жодних доказів йдеться про те, що «Україна накачує своїх солдатів наркотиками», як це робили «німці під час Другої світової війни».
«В українських солдатів немає втоми? Чому Вест не повідомляє про це. Напевно тому, що Україна дає своїм солдатам ті самі препарати, які роблять у їхніх «біолабораторіях». За словами харків’ян, українські військові поводилися «неадекватно» і «мали дикий вигляд»», — пише автор із помітними пунктуаційними помилками англійською.
Перед виступом цикаву, що-українців із нацистським порівнує порталом, який регулярно публічно розголошується, схо для поширення ненависті до меньшина (особливо до мусульман).
Одна нова історія про них, як «США будуть качати наркотики в український народ», опублікована на невідомому китайському порталі Inf.news, який, судячи зі статистики, читайте тут, на Тайвані. Стаття прикрашена картинами світу, і тим, що змія придумала багато інформації про «бойові наркотики» в цехах ЗДУ з подальшими поясненнями, так і сама практика була у нацистських Німєчині. Привертай увагу і джерело інфомаціі про "Українців-наркоманів" — це такі собі депутат Держдумі РФ "Олександр Бородай" (имовірно, може бути на увазі депутата Олександра Бородая, колишнього глави заради міністерства так званої ДНР).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.