Рашисти на ТОТ продовжують боротьбу з українською мовою та історією України

14 березня 2023, 21:04
Власник сторінки
Журналист
0
12

Російські окупанти на тимчасово захоплених українських територіях продовжують свої дезінформаційні та маніпулятивні кампанії.

Зокрема, в Запорізькій області загарбники планують скасувати обов’язкове вивчення української мови в школах. Дітям нібито дадуть вибір, яку мову вважати рідною. Якщо дитина вибере російську, то українську мову вивчати не буде взагалі.

У Донецькій області росіяни запустили потужну антиукраїнську інформаційну кампанію. У межах атаки ворог розповсюджує пропагандистський меседж, нібито Україна програла битву за Бахмут.

На теритоії АР Крим в освітній програмі повністю прибрали згадування України з підручників. У підручнику з всесвітньої історії є згадка не про Україну, а про українські території як частину росії. Тобто суб’єктності України там немає.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.