НАТО повертає рішучість і силу

09 квітня 2023, 17:29
Власник сторінки
Журналист
0
16

Північноатлантичний альянс (НАТО) рішенням про розблокування Комісії Україна — НАТО повертає свою рішучість і силу, які доводять, що це справді оборонний союз.

У формальному сенсі для нас є важливою сама зустріч у форматі Комісії Україна — НАТО, яка блокувалася Угорщиною з 2017 року. Сьогодні Альянс, якщо грубо можна сказати, між Угорщиною та Україною — обрав Україну, безпеку в Європі та допомогу у війні.

Протягом тривалого часу Угорщина перешкоджала діалогу між Києвом і НАТО щодо вступу до Альянсу. Крім того, маніпулювала інформацією нібито про утиски угорських нацменшин на території України.

Зараз НАТО розуміє необхідність зближення і, тому навіть всупереч своїм правилам, а вони закрили очі на вето, ось провели цю зустріч на високому рівні міністрів за участю України. Там були два основних питання: наше подальше майбутнє в Альянсі та прискорення постачання озброєнь
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.