Не дайте Путіну аргументів для ствердження, що у нас в Раді працюють фашисти

23 жовтня 2014, 17:01
Власник сторінки
0
122

Дивний у нас все-таки народ

Дивний у нас все-таки народ. То давай демократію, а то давай диктатуру. Любимо ж ми впадати у крайнощі. Ну давайте воєнізуємо Верховну Раду. Напічкаємо її військовими, які за щонайменшого приводу будуть хапатися за нагана. Не замислювались над тим, які закони вони наприймають для цивільних? Ні? Так пофантазуйте! Позитив, звичайно, теж буде присутнім. Наскільки вправніше депутати будуть натискати кнопки, і красномовніше виступати з трибуни під дулами матросів желязняків типу А.Білецкого. А як згодиться його вміння ламати щелепи і метати ножі при вирішенні спірних питань! Буде на що подивитись телеглядачам. Адже хаотична штовханина у пики один одного перетвориться у чітко організовані сутички. Вміти воювати і проявляти свій талант у бойовій обстановці і займатися законотворчістю, це не одне і теж. І виборець це має зрозуміти.

Так, вміння вправно розбирати та складати зброю, що нам останнім часом демонструють прибічники, (як він себе нарікає), «білого вождя», відомого своїми націоналістичними, антисемітськими поглядами А.Білецького, є дуже важливим, але не для мирного населення. Що ми хочемо привити дітям, мистецтво вбивати? Ви дивилися в очі дітей, які торкалися справжньої зброї? До чого ми їх готуємо. Військову диктатуру наша країна вже переживала. Як ми до неї відносимося? Скучили за нею? Професійні військові нам потрібні, але не у законодавчому органі. Не стану сперечатися, присутність фізично підготовлених людей внесе до Ради певну військову дисциплінованість, ожвавить словесні баталії професійно поставленими ударами.

Що може мирного принести до Ради відомий послідовник націонал-шовінізму А.Білецкий, якому харківські рамки здалися вже замалими, і він, хоче поширити свої фашистські погляди на всю країну, даючи можливість В.Путіну заявляти на увесь світ, що робиться в Україні, і хто приходить до влади.

Що він реально може і буде робити для Оболоні, яку він використовує як трамплін для побудови своєї політичної кар’єри?

Оболонці, голосуйте за тих, кого ви добре знаєте за справами, за того, хто вже зробив для району і вас особисто щось матеріальне!

Не дозвольте, щоб нас змусили шикуватись і ходити рівними шеренгами!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Оболонь,Парламентские выборы 2019
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.