БФ «ЛЮДИ ДОБРОІ ВОЛІ» КМДА 20 ЖОВТНЯ 2015

18 жовтня 2015, 14:17
Власник сторінки
Ассистент руководителя, PR-менеджер
0
32
БФ «ЛЮДИ ДОБРОІ ВОЛІ» КМДА 20 ЖОВТНЯ 2015

ПРЕС-РЕЛІЗ Контактное лицо: Катерина Погодаєва Орг.комітет «Круглий Стіл» Акредитація Тел.: (063) 991-76-16 ludivoli.pr@gmail.com


БФ «ЛЮДИ ДОБРОІ ВОЛІ» КМДА
20 ЖОВТНЯ 2015

20 ЖОВТНЯ 2015 РОКУ О 14:00 ВІДКРИТТЯ ПЕРШОГО «КРУГЛОГОГ СТОЛУ»

в рамках проекту «Нове Життя» Благодійного Фонду «Люди Доброї Волі»
БФ «Люди Доброї Волі», за підтримки Київської міської адміністрації, Управління сім’ї, молоді та спорту, департамент освіти і науки виконавчого органу КМДА
Презентують перше засідання «Круглого столу»
- подія, яка збере найкращих представників благочинності, роботодавців, підприємців готових допомогти з вирішенням питання професійної адаптації, в рамках благодійного проекту «Нове життя», засновниками якого – є Благодійний Фонд «Люди Доброї Волі»
«Нове Життя» - проект ініційований Анастасією та Анатолієм Головко, засновниками БФ «Люди Доброї Волі» проект «Нове Життя» - це 50 жінок з дітьми віком до 5 років, які проживають у Києві та області, самі є уродженками Донбасу та Кримського півострова стали учасницями піврічного проекту «Нове життя». Проект складається з двох основних частин: тренінг з подальшим створенням особистісної програми для кожної учасниці і допомогу в досягненні поставлених цілей. Головне завдання тренінгу - підтримати жінок в бажанні почати життя з нуля, адже багато з них вже не сподіваються повернутися додому. Головна мета організатора проекту – взяти на свою відповідальність долю тих 50 жінок, для яких організатори проекту готові створити всі необхідні умови всебічну адаптацію сімей на новому місці, розміщення та допомога у Києві та області. Протягом півроку учасниці проекту «Нове життя» перебувають під піклуванням команди фонду. За цей період жінки на скільки можливо, максимально спробують позбутися негативного сприйняття особистої життєвої ситуації, намагатимуться влаштуватися на роботу, освоїти новий, можливо, для себе фах. Матимуть додатковий заробіток, відновлять здоров'я і психологічний стан дітей. Знову віднайдуть себе у цьому житті, та відчують піклування та підтримку. Головне - усвідомлять, що перешкоди лише загартовують дух і є стимулом для серйозних змін.
тема круглого столу:

«Столиця – перспективи працевлаштування в період соціальної адаптаціїї»

питання:

Освіта – як засіб підвищення рівня культури та розвитку української нації. Короткострокові програми навчання - які приносять швидкі гроші. Переселенці – ефективна робоча сила - засоби пошуку роботи.
Професійні вимоги та побажання роботодавців у питаннях працевлаштування ВПО

Обговорення допомоги в організації умов, для подальшого світогляду, адаптації дітей, сприйняття у суспільстві. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.