Байден приїхав, Байден пояснив

08 грудня 2015, 16:24
Власник сторінки
0
274
Байден приїхав, Байден пояснив

Під час виступу у ВР Джо Байден пояснив українським політикам, у тому числі президенту, що зміни у конституцію, щодо централізації потрібно проводити. Також, потрібно реформувати судову систему.

Він наголосив, що боятися децентралізації не слід і ніякої загрози для країни така процедура не несе. Такий самий досвід з децентралізації не оминув у минулому і сполучені штати, та нічого поганого не відбулося.

Ось коротенько дві позиції з промови Байдена, на яких я хотів би зупинитися. Це не перший іноземний політик, який нагадує про такі питання.  Розмова про децентралізацію та судову реформу йде вже більш ніж півроку, але нічого нашими «рідними» обранцями так і не зроблено для втілення їх у життя. Тобто, вже на протязі кількох місяців Порошенка та Верховну Раду вмовляють Меркель з Оландом - результат нульовий, тепер вмовляти приїхав ще і Байден. На нього звісно подивилися з розумінням, головами помотиляли  ніби то – РОЗУМІЄМО, звісно потрібно, так і зробимо, але здається що нічого зроблено так і не буде. Складається таке враження що наші обранці сидять у своїх кріслах тільки тому, що так має бути. А щоб щось зробити – це не до них. Коли хочете щось зробити – беріть і робіть собі, а нас не чіпайте!Ось такі собі депутати. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Украина-Россия,Верховная Рада,Джо Байден
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.