Кіно і Ленін

22 лютого 2016, 17:16
Власник сторінки
Президент Інституту реформ та розвитку Києва
8
1211

Ленін живий? На підступах до Національної кіностудії ім. О.Довженка складається таке враження. Зображення Леніна і досі "охороняє" кіностудію.

Прошу Міністерство культури України та ДержКіно України публічно пояснити, чому декомунізація не дійшла до цього важливого у сфері культури об'єкта?

Між тим, вчора, 21 лютого сплив дедлайн другого етапу декомунізації в України.

Київ ганебно провалив декомунізацію, більшість комуністичної символіки не демонтовано, щодо перейменування вулиць аналогічна ситуація.

Хочу наголосити, що перейменування вулиць, демонтаж радянських пам'ятників – немають жодного стосунку до пенсій та зарплат, це не питання економіки – це питання ідеології. Те, що на декомунізацію потрібно багато коштів – це міф. На виконання цих робіт не потрібно додаткових коштів з бюджету. Все це робиться за кошти балансоутримувачів в межах тих видатків, які вони і так отримують на свою діяльність.

Вимагаємо покарання столичних чиновників за невиконання закону про декомунізацію, тільки жорсткі заходи дозволять очистити Київ від спадку комуністичного режиму.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,Київ,декомунізація,Декоммунизация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.