Справжнє свято лише тоді, коли навколо веселі та щасливі діти!

29 квітня 2016, 00:00
Власник сторінки
Видеоблогер
1
24

Ініціатори та організатори такого цікавого благодійного проекту подарували дітям чудовий великодній настрій.

Завдяки ініціаторам благодійного проекту KIDS FOR PEACE дружині народного депутата ВР України, послу доброї волі у питаннях екології, співавтору та організатору всеукраїнського проекту HelpSport   Інні Силантьєвой, громадському діячу Оксані Воробйовій 
27 квітня в Києві, в ресторані  Sanpaolo відбулось дитяче свято з великодніми майстер-класами, подарунками та сюрпризами. Ініціатори та організатори такого цікавого благодійного проекту  подарували дітям чудовий великодній настрій!  KIDS FOR PEACE – благодійний проект, направлений на підтримку дітей, які зіткнулись з життєвими труднощами (переїзд з зони проведення АТО, неповні родини, проблеми із здоров’ям). Чужих дітей не буває!
Під цим гаслом, на свято малечі завітав народний депутат ВР України Денис Силантьєв, щоб привітати малечу з одним з найбільших християнських свят, разом з ними прийняти участь в майстер-класах.Під час програми малюки вчились прикрашати паски з професійними кондитерами ресторану Sanpaolo, який щиро привітав своїх відвідувачів. Присутні на святі: шеф-кухар та телеведучий  Сергій Калінін допомогав дітям розфарбовувати пасхальні яйця, малюванню вчила дітей телановита художниця Лідія Селянко, а від артиста та ведучого Сергія Костецького діти прийняли участь в танцювальному майстер-класі. Родзинкою свята став виступ чарівної співачки Оксани Стебельської, яка не тільки прийняла участь в розфарбуванні дитячих пасочок але, в хороводі  навчила діточок заспівати аутентичні пісні-гаївки. Дитячим радощам та задоволенню не було меж. Давайте завжди пам’ятати, що щастя та здоров’я дітей – запорука сильної країни, нашої України! Хай їм щастить!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: благотворительность,Пасха,Київ,діти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.