НМАУ: студенти з Ірану та Китаю отримали дипломи!

18 липня 2019, 05:25
Власник сторінки
журналист
0
33
НМАУ: студенти з Ірану та Китаю отримали дипломи!

Вперше в історії Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського відбулось вручення дипломів нашим випускникам з Ірану та Китаю.


Вперше в історії Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського відбулось вручення дипломів нашим випускникам з Ірану та Китаю.

Я вдячний нашим іноземним партнерам за талановитих, здібних та працьовитих студентів і щиро сподіваюсь на подальшу успішну співпрацю!
Дорогі студенти, я бажаю вам творчого натхнення та наснаги до нових музичних здобутків! Ви – неймовірні, розумні і талановиті! Консерваторія пишається вами!


Today for the first time in the history of the Petro Tchaikovsky National Musical Academy of Ukraine our Chinese and Iranian graduates were awarded diplomas. I am grateful to our foreign partners for talented, capable and hard-working students and sincerely hope for further successful cooperation!
Dear students, I wish you creative inspiration and verve for new musical achievements! You are incredible, smart and talented! The Conservatory is proud of you!

@ Національна музична академія ім. Чайковського

З сайту НМАУ:

Сьогоднішній день відзнаменувався пам’ятною подією для іноземних студентів консерваторії. З рук ректора НМАУ ім. П. І. Чайковського Максима Тимошенка вони отримали дипломи бакалавра та магістра. Взяв участь в урочистій церемонії видатний оперний співак, народний артист СРСР, народний артист України, радник ректора з творчих питань Анатолій Кочерга.

Вперше в історії Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського диплом отримав студент з Ірану.

Пам’ятною медаллю до 105 – річчя від заснування НМАУ ім. П. І. Чайковського відзначив Максим Тимошенко випускницю Музичної Академії з КНР, яка отримала червоний диплом магістра.

Ректор консерваторії подякував за злагоджену роботу відділу по роботі з іноземними студентами та нагородив Пам’ятною медаллю до 105 – річчя від заснування НМАУ ім. П. І. Чайковського завідувача відділом Анатолія Семікозова.

Вітаємо наших іноземних студентів та бажаємо невичерпних сил для здійснення всіх творчих ідей!

http://knmau.com.ua/

20190717-foto-20
20190717-foto-7
20190717-foto-1
20190717-foto-2
20190717-foto-9
20190717-foto-8
20190717-foto-5
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.