ДОПОМОЖІТЬ МАЛЕНЬКІЙ ПОЛІНІ ЗДОЛАТИ РАК КРОВІ

27 лютого 2020, 15:44
Власник сторінки
Журналист портала Eurostar
0
37

Жодна родина не готова до того, що хтось з дітей може почути діагноз, який ставить під загрозу їхнє життя. Так сталось і в родині маленької Поліни, у дівчинки раптово виявили гострий лейкоз – рак кров

Жодна родина не готова до того, що хтось з дітей може почути діагноз, який ставить під загрозу їхнє життя. Так сталось і в родині маленької Поліни, у дівчинки раптово виявили гострий лейкоз – рак крові.

«Все почалося з кашлю, який лікували місяць, але з кожним днем ​​Полінка ставало гірше, вона слабшала, втрачала у вазі. Здали всі можливі аналізи, поки чекали результати, трималася температура 40, і Поліна перестала ходити. Через два дні мамі повідомили шокуючу новину - у Поліни рак крові. Щоб підтвердити страшний діагноз, взяли пункцію кісткового мозку. Лікарі не залишили сумнівів - це гострий лімфобластний лейкоз», - пригадують рідні дівчинки.

Допоки ставили діагноз, стан дитини просто став критичним і життя опинилось під загрозою, тож мамі довелося ухвалювати рішення про перевезення дитини на лікування закордон.

«Ми вирушили до Ізраїлю, бо дитина алергік, і для того щоб зрозуміти що за інфекція всередині, так як в Україні не було розуміння чому у Поліни погіршується так стан, і боялися, що не врятуємо. Гемоглобін був 32 – це близько до коми. Від трапа літака бригада реанімації супроводжувала до клініки», - розповідає мама дівчинки.

Зараз Поля проходить важке лікування, яке дає побічні ефекти, але загалом стан дівчинки покращується, їй дозволяють залишати лікарняні палати. Тож лікарі дають високі шанси на одужання за умов безперервного лікування, за яке потрібно сплатити більше 250 тисяч доларів. Такої суми у родини немає, тому вони благають небайдужих людей про допомогу, щоб через брак коштів не зупинити лікування.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Гривні 5168 7573 4979 8209

Долари : 5168 7573 9246 6647

Євро:5168 7573 9248 7668

Ільюк Ілона

https://www.instagram.com/03ii19/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.