Львівські побутові відходи знову їдуть до нас?

03 листопада 2020, 10:52
Власник сторінки
0
257

На території Київщини знову зафіксовано стихійні звалища побутових відходів, які за словами місцевих жителів, прибули до Бориспільського району зі Львова.

На підтвердження місцеві жителі показують чеки з львівських супермаркетів, та стверджують, що дозвіл на вивіз сміття надав такий собі «дядя Коля» з місцевого управління комунального господарства.

Це вже не перший випадок, коли муніципалітет міста Лева вирішує проблеми свого комунального господарства, банально підкидаючи тони побутових відходів на полігони ТПВ інших регіонів, а якщо з адміністраціями місцевих сміттєзвалищ домовитися не вдається, то гори сміття ось так вивертають просто неба.

Таким чином, локальна проблема нестачі потужностей м. Львова для утилізації власних побутових відходів з легкої руки львівських комунальників набуває масштабів загальнодержавної техногенної катастрофи. Ліси й поля Київщини, які захаращені сміттям місцевих мешканців з низькою соціальною відповідальністю, нині просто завалюються відходами з віддалених регіонів, за мовчазної згоди місцевих чиновників.

Слід нагадати всім причетним до згаданого непотребства, що наші нащадки житимуть на землі, що ми їм залишимо, дихатимуть повітрям та питимуть воду, яку ми наразі забруднюємо, намагаючись заробити пару копійок. Схаменіться!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: комунальне господарство,відходи,Бориспіль,забруднення довкілля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.