Благодійні кошти допомагають дітям-біженцям

08 вересня 2022, 12:12
Власник сторінки
0
15

Аукціон картин відомого художника Андрія Барановського і маленьких малярів вразив усіх до сліз.

Актова зала готелю «Прем’єр-Палас» у Києві протягом двох місяців була мистецькою галереєю. Окрім восьми робіт відомого майстра пензля, тут розмістилась майже сотня картин юних художників. Вони на власні очі бачили жахіття війти і їхні враження, емоції, які вияскравились у фарбах, відображають біль, смуток, невимовний дитячий жаль за втраченими домівками, а для когось  й рідними.

До аукціону долучився Голова ВРГО «Народна Рада» України, Академік та перший Віце-Президент Академії економічних наук України, доктор економічних наук, кандидат медичних наук Анатолій Пешко. Він придбав чотири картини маленьких художників, які подарував членам ВСГО «Народна Рада» України.

Кошти від виручених картин були спрямовані на допомогу дітям біженцям з тимчасово окупованих територій. Там зараз триває війна, яка несе горе та страждання всьому українському народу. Особливо найбільш потерпає вразлива та дорога для всіх нас його частина – це діти та жінки багатостраждальної української землі, яких Анатолій Пешко любить більше, ніж будь-що в цьому житті, бо сам є невід'ємною частиною цього великого українського народу!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.