Перспективна «деградація»

30 січня 2023, 10:45
Власник сторінки
0
22
Перспективна «деградація»

.

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України росіянам, зі слів офіційних представників їхнього Міністерства оборони, вдалося «декілька разів» знищити всю українську армію та військову техніку, яка була в нас на озброєнні.

А на даний момент, також з їхніх слів, вони воюють не з українцями, а з цілим блоком НАТО, та їхніми передовими зразками озброєння.

І от нещодавно представник рф Дмитро Рогозін (той самий, з дупи якого дістали український осколок), заявив, що на росії створили «вбивцю» танків «Abrams» та «Leopard».

Так, Вам не здалося, справді така заява прозвучала з його вуст.

Дмитро Рогозін заявив, що рф створила робот «Маркер», який за допомогою «нейромережі» здатний вираховувати та знищувати танки Західного зразку.

З його слів, вказаний робот, оснащений робототехнічним електронним каталогом з цільовими фігурами, а також іншими «передовими» технологіями.

Можливо, вказана заява і могла б зробити певний галас серед населення, але кожному з нас одночасно згадується їхній «аналоговнет» танк Т-90АМ, який приймає участь у війні в Україні.

Зі слів росіян, ще до початку війни, вказаний танк мав найбільш сучасні характеристики, був найпотужнішим та найбільшим у світі.

Однак, після початку агресії, українці довели, що це не так.

Після чергового захоплення російських танків Т-90АМ нашими воїнами, вони піддавалися ретельному вивченню.

Після їхнього вивчення, наші спеціалісти дійшли до одного висновку – танк Т-80БМ –це не сучасні технології росіян, це просто «списані» кошти чиновників з Міноборони рф.

І от цього разу, читаючи заяву Рогозіна, чомусь здається, що російський «вбивця» танків «Маркер» - це просто «викинуті на вітер» гроші росіян, як це було з їхніми танками, літаками та іншим озброєнням.

Але це в цьому є позитив для нас, українців, адже чим довше російська «аналоговнет» влада буде тримати за дурнів звичайних росіян, тим сильніше буде наша армія, і тим швидше ми зможемо перемогти цю нечисть, яка увірвалася у наші домівки, на нашу Землю! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.