Організовувати свій час стало легше

27 грудня 2017, 14:11
Власник сторінки
0
46
Організовувати свій час стало легше

Кивніть, якщо не знаєте, куди зникає Ваш час. І чому 24 години не вистачає, щоб усе встигнути. І якщо знаєте, що існує техніка тайм-менеджменту, яка б могла допомогти у рішенні перших двох питань.

Кивнули тричі? Дякую. Зарядка закінчилась, можете читати далі.

Важко організувати свій час і себе, якщо в голові думок більше, ніж пам’яті і звички планувати. Знаєте, привчити себе до цього можна. Як? Завести планер. І навіть не обов’язково купувати якийсь наворочений і дорогий органайзер — досить безкоштовно його скачати і роздрукувати. Команда MASTER:Бухгалтерія — розробники програмного забезпечення для бухгалтерського обліку — запустила свій планер, який підійде всім (і навіть тим, хто з бухгалтерією ніяк не пов’язаний). З його допомогою можна візуалізувати не тільки глобальні проекти, але й щотижневі завдання, бюджет, нагадування і календар щастя. По суті, півсправи вже зроблено — є розкреслені таблички, і треба витратити всього кілька хвилин, щоб їх заповнити. Це не тільки зручно, але і гарно оформлено, на столі виглядає естетичніше, ніж просто стікери з нагадуваннями, а щоб зробити — займає всього кілька кроків: завантажити за посиланням - роздрукувати - заповнити - все.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: время,организация,календарь ,бизнес планирование
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.