«Деренівська Купіль» стала лауреатом премії Stella International Beauty Awards

19 вересня 2019, 22:44
Власник сторінки
0
438
«Деренівська Купіль» стала лауреатом премії Stella International Beauty Awards
Найкращий Wellness & SPA центр

14 вересня 2019 року в концертній залі Freedom Hall (м.Київ) відбулась третя загально-національна професійна премія Stella International Beauty Awards 2019.

Серед представників бьюті –індустрії обирали найкращих. Ми пишаємось тим, що саме «Деренівська Купіль» стала лауреатом премії Stella International Beauty Awards 2019. Для нас це велика честь. 

- Ми вдячні експертам, які відзначили Оздоровчий центр та SPA-комплекс Деренівської Купелі, як гідного кандидата на звання «Найкращий Wellness & SPA центр». Вдячні всім нашим гостям, всім тим, хто голосував за нас. У Деренівській Купелі ми завжди намагаємось створювати найкомфортніші умови, впроваджувати новітні технології, використовувати найсучасніше обладнання та залучати найкращих спеціалістів, які постійно навчаються та вдосконалюють свої знання. Адже наша головна ціль – це Ваше здоров’я, молодість та гармонія. Для нас ця премія, це звання - стимул для подальшого розвитку та вдосконалення, - говорять представники готелю.

Дякуємо Вам за Ваші голоси! 

Ми знаходимось неподалік Ужгорода, в с. Нижнє Солотвино, 150,

Ужгородський р-н, Закарпатська обл.
Для бронювання:
+38 (0312) 42 80 60 
+38 (050) 400 01 88

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: премия,отель,готель,Закарпаття
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.