Бренд Vibia от Levelence

15 червня 2020, 13:47
Власник сторінки
0
21
Бренд Vibia от Levelence

Описание бренда Vibia.

Vibia-іспанська компанія освітлювальних систем, яка була заснована в 1987 році в Барселоні. Компанія займається виробництвом ультрасучасних світильників, люстр і ламп. Крім того, бренд є частиною холдингу Gruppo T, який володіє рядом компанії з виробництва всілякої меблевої фурнітури і меблів. Основною ідеологій компанії Vibia є якість та інновації, які вони впроваджують в кожну деталь своїх світильників.

Подібне ставлення дозволило швидко завоювати європейський ринок освітлювальних приладів і стати одним з лідерів в цій сфері. Бренд Vibia формує політику, за якою кожен клієнт може внести свою лепту формування нової дизайн лінійки компанії. Часто Vibia проводять різні компанії, пов'язані з опитуванням своїх клієнтів і формують нові колекцій виходячи з побажань клієнта. Така Відкрита політика дозволяє робити продукцію Vibia не для сухого інтер'єру, а для будинків наповнених затишком.

Подібна філософія диктує і свої правила у виробництві. Компанія Vibia використовує тільки екологічно чисті матеріали, розробляє світильники з енергозберігаючими системами, які економлять електрику і не шкодять навколишньому середовищу. До того ж використання високоякісних матеріалів робить продукцію Vibia довговічною і стійкою до різних зовнішніх пошкоджень.

Особливості дизайну компанії Vibia
Дизайн компанії Vibia орієнтований на сучасний сегмент ринку, тому в колекціях переважають люстри і світильники, вирішені в мінімалістичному стилі. Головним для бренду Vibia є інновації, тому нерідко можна зустріти ультрасучасні лампи з самих високотехнологічних матеріалів з химерними формами і поєднаннями кольорів. Експерименти з дизайном і технологіями, дозволяють компанії рухатися в ногу з часом і бути законодавцями модних течій в сфері освітлювальних систем.

Як було вже сказано, для створення світильників використовується високоякісні матеріали, Найчастіше це:

Метал;
Стекла;
Пластик;
Кришталь.
Незважаючи на пильну увагу до дизайну і деталей, всі освітлювальні прилади компанії функціональні і зручні. ВОНИ проектуються з урахуванням ергономіки людського тіла і ідеально впишуться в будь-який інтер'єр, не порушивши своїми пропорціями його композицію і загальний силует. Опрацювання частин функціональних світильників Vibia, дає можливість без зусиль користуватися продукцією компанії.

З особливою ретельністю в Vibia ставляться до світла, а ідеологи Vibia light вважають, що саме світло здатне наповнити будь-який інтер'єр атмосферою затишку і комфорту. Тому їх світильники-це ідеальний акцент, здатний наповнити ваш будинок приємним розсіяним світлом і подарувати Вам комфорт.

На нашому сайті Decorazzio ви можете знайти світильники Вібія від іменитої іспанської компанії за найприйнятнішими цінами. Каталог офіційного сайту налічує величезну кількість позицій, з яких ви можете вибрати вподобану вам модель і оформити замовлення в лічені хвилини. У разі необхідності наш менеджер надасть вам допомогу, дасть консультацію і допоможе вибрати необхідний товар, виходячи з ваших уподобань.

https://levelence.com/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: элитная мебель,освещение ,интернет магазин мебели
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.