Перфоменс і акторство в політиці

13 квітня 2014, 16:40
Власник сторінки
3
62

...



Перфоменси і акторство в політиці призвели, призводять до тих наслідків, які зараз має не тільки Україна, а й увесь світ.
Нарешті цей дебілізм, який накопичувався і мав вибухнути, - вибухнув!
І зараз складається таке враження, що персонал якоїсь величезної психлікарні припинив виконувати свої обов”язки, бо сам увесь здурів. І весь цей маразм починає розтікатись по світу. А Україна опинилася в епіцентрі цього вибуху.
Уявіть собі на хвилиночку, що сьогодні в Україні займаються питаннями люстрації люди (Соболєв ), у яких політичні погляди сягають меж... фарбування лавочок біля під”їздів.
Інформаційну політику громадськості визначають люди(Мустафа Найєм), що вміють вигадувати написи на футболках. Керівники культурно-ідеологічного фронту(Лижичко) впадають в дикий транс від того, що мололода дівчина намагається зрозуміти різницю між Т.Г.Шевченко і Пушкіним О.С.
Здавалося б, радіти треба! Допомогти розібратись такій як вона, маючи таку нагоду. Пояснивши, що твори Т.Г. Шевченка в першу чергу слід розглядати як генетику сучасної української літературної мови! Ан ніт. Маємо лише питання: то чим у своїх підходах до розуміння патріотизму п.Лижичко відрізняється від (візьмемо по максиму) Путіна?
Але кого зараз цікавлять апеляції до здорового глузду?.. Невже, щоб вижити, треба приєднатись до якоїсь частини цього загального маразму?
________
Мабуть, треба зачекати до 17 квітня 2014 року. Кажуть, там мають зібратися основні ідеологи перфоменсів і акторства. Може, допоможуть визначитись?..

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: геополітика,украинская культура,політика в Україні
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.