Українці виводять владу з «бодуна»

14 квітня 2014, 18:46
Власник сторінки
журналист
4
58

Схоже, нова українська влада, яка на вищому рівні представлена «Батьківщиною», починає реалістично сприймати дійсність. До цього її підштовхують з усіх боків. І громадяни України також.



Сьогоднішній політичний ранок почався кепсько. Політики, наче з похмілля верзли на всіх площадках і носіях казна що. Як з похмілля. Дійсно, події суботи-неділі на Донбасі і у Харкові могли спричинити затуманення, втрату орієнтирів, неадекватність реакції і сприйняття. Коротше кажучи, класичне похмілля. У народі просто – бодун. 

 

Першим «дзвіночком» неадекватного сприйняття дійсності задзвеніла кандидатка в президенти Юлія Тимошенко! У дусі славнозвісного «все пропало» вона почала дзеленчати: «Перший шлях вирішення - негайне застосування сили, яке майже напевно призведе до досить масштабного кровопролиття, і, швидше за все, до відповідної агресії Росії», цей варіант відповідальні керівники країни так просто прийняти не можуть. Другий варіант - це ведення переговорів на найвищому світовому рівні. І сьогодні всі на це сподіваються. Якщо в Женеві збираються, практично, перші особи міжнародних відомств, таких значущих гравців, це говорить про те, що весь світ зараз зосереджений на Україні».

 

 

Ніби не знала, що Рада безпеки ООН позасідавши вчора, так нічим сприятливим для нас не закінчилася. Не факт, що в Женеві буде прийнята сприятлива резолюція. Тоді що? За логікою Тимошенко – здати Донбас.

 

І тут їй підсвистувати почав її друг і колега по «бодуну» Олександр Турчинов. У своєму соло у Верховній Раді він насвистів таке. «Зараз багато розмов точиться про референдум. Ми не проти того, щоб провести референдум», - сказав Турчинов.

 

Як це співзвучно заявам Тимошенко!

 

У відповідь на це вибухнули соціальні мережі! Українці, від студентів до бійців спец загонів і політиків гнівно відповіли на це пропутінське дзеленчання і свист! Тисячі, десятки тисяч коментів з’явилося в ФБ. Українці засуджували боягузтво влади.

 

Ось красномовна цитата яку поширила ukr-online.com: «Ребята просили передать (йдеться про бійців спецпідрозділів), что считают ситуацию предельно критичной и будут РАБОТАТЬ независимо от своего отношения к персонам всех рангов в Киевском пасторате и на местах. Не будут при этом приниматься во внимание и провокационные заявления особ, стремящихся расширить электоральную базу на Донбассе сказками о недопустимости силового решения проблемы террористов, диверсантов и сепаратистов». 

 

Усі ці виступи, критичні коментарі, репліки, «анти лайки», мабуть, змусили замислитися в.о. президента і кандидата на цю посаду. І Турчинов все ж підписав указ про початок антитерористичної операції на сході України, який вночі рекомендували прийняти на РНБО

 

В ньому, зокрема йдеться про те, щоб залучити до антитерористичної операції збройні сили та резервістів нацгвардії.

 

Залишається сподіватися, що ЮВТ і компанія відійде від «бодуна» остаточно і пропутінських «дзвіночків» і «свисточків» більше не буде!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.