Олег Тягнибок зустрівся із жителями Кременчука

15 квітня 2014, 11:00
Власник сторінки
Помічник народного депутата України
0
41

12 квітня кандидат у президенти, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок разом з народним депутатом України свободівцем Юрієм Бубликом зустрівся із жителями Кременчука. Зустріч відбулася в університеті ім.Ос

                  Спілкуючись із містянами, Олег Тягнибок звернув увагу на те, що українці роками потерпають від чиновницького казнокрадства та міліцейського свавілля, що в останній час довіра до влади є надзвичайно низькою, а народ перманентно повинен відчути настільки він може вірити новій владі.

Зважаючи на купу провокаторів, диверсантів, терористів які разом з деякими місцевими сепаратистами на сході України організовують безчинства в Харкові, Луганську та Донецьку, перед українською владою сьогодні стоїть надзвичайно важлива мета. Не просто організувати чергові вибори, а провести їх надзвичайно чесно та справедливо, дотримуючись норм українського законодавства.

                 Особливу увагу Олег Тягнибок приділив темі реформування системи влади в країні. Запропонував обирати до парламенту не 450, а 300 депутатів терміном на 4 роки. Щоб обранці не просто відсиджувалися на своїх робочих місцях, а ефективно працювали в команді, займалися розвитком свого округу.

            «У Всеукраїнському об’єднанні “Свобода”  за лік часу ми зуміли організувати певну команду, систему, за якою всі депутати виступають, публічно звітують про свою депутатську діяльність. У нас немає таких випадків, щоб хтось, десь відсиджувався. Кожен має свій напрям. Наприклад, на Полтавщині від ВО «Свобода» Юрій Бублик обраний народним депутатом України по 145-му одномандатному виборчому округу. Оскільки Юрій Васильович має сільськогосподарську освіту – він працює в комітеті з питань аграрної політики та земельних відносин. Відповідно всі законопроекти, які ідуть в частині агропромислового комплексу, йдуть через нього.

Так, як у свій час Юрій Васильович був успішним сільським головою і розуміється на питаннях місцевого самоврядування, то ми зараз його переводимо в комітет місцевого самоврядування.

Я покладаю на Юрія Бублика повноваження по вирішенню всіх питань стосовно агропромислового комплексу, адже це в його компетенції. Будь-який закон, який стосується АПК вирішується в парламенті, де Юрій Бублик має виступати по цьому закону і він це активно робить, працюючи в команді. Бублик у нас закріплений за Полтавською областю. Його завдання – патронувати не тільки свій округ, а й всю область.

               Відповідно так ми побудували роботу у себе у фракції, а значить точно так само будемо організовувати роботу й по всій Україні», – зауважив Олег Тягнибок.

Наостанок лідер ВО«Свобода» розповів кременчужанам основні напрямки, які на його думку, могло б передбачати реформування Збройних Сил України.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.