Мене запитали - "Хто кращий для економikи Вiнниччини?".

16 квітня 2014, 00:12
Власник сторінки
0
88

Хто кращий для економikи Вiнниччини

Перспективи Вінниччини в разі перемоги одного з двох лідерів президентських перегонів варто розглядати крізь призму ефективності економічного менеджменту Петра Порошенка та Юлії Тимошенко. Свого часу я вже неодноразово звертав увагу на дещо авантюрну економічну політику команди Юлії Тимошенко, газовI угоди , пригадайте, як восени 2008 р. тодішня Прем’єрка запевняла українців, що світова економічна криза мине нашу державу стороною(ми вже мали 10 млрд долл мiнуса платiжного балансу)  .Так само «успішно» керують представники цієї команди й зараз – попри обіцянки Голови Нацбанку Степана Кубіва про 1%-у девальвацiю, реальна картина фінансового життя є набагато проблемнішою. Знову популiзм , неефективне рефiнансування та небажання вводити мараторiй на вклади .Навпаки, Петро Порошенко зарекомендував себе як ефективний менеджер та господарник – і на посаді міністра економіки, і як голова ради Нацбанку. Цьому кандидатові популізм явно не властивий.

Крім того, варто оцените, як суттєво посилиться в разі перемоги Петра Порошенка вінницьке лоббі (крім Порошенка, до нього можна сміливо віднести і віце-премьєра Володимира Гройсмана, і вінницьких нардепів Григорія Заболотного, Олександра Домбровського, Геннадія Ткачука та інших, Голова інспекції архітектурно-будівельного контроля Максима Мартинюка і багатьох інших) – це особливо важливо в контексті невідворотньої децентралізації: вибудовується багаторівнева вертикаль впливу вінничан на державну і регіональну політику, що є позитивним фактором для нашого краю.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.