Революційний символізм. На руїнах зруйнованого паркану

02 травня 2014, 22:21
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
111

Сьогодні ми зносили паркани на Міністерці

Одна із секцій паркану за мить до знесення. Побачив ці написи випадково, коли відійшов помочити ноги у озері…

1. Земля Медведчука. 2. Волю Павліченкам!
Саме Ляшко домігся звільнення політв’язнів, зокрема Дмитра і Сергія Павліченків. І землю Медведчука для людей звільнив теж він.
Коли сьогодні наша команда на чолі з Олегом Ляшком руйнувала паркани на березі озера “Міністерка” до нас підійшов один цікавий персонаж. Він дуже делікатно і ввічливо, але все-таки вийобувався з цього приводу (вибачте за акцент). Ім’я він назвав одразу. А прізвище і по-батькові – довго не хотів.


Отже, знайомтесь, Микитенко Максим Олександрович. Як ми згодом дізналися, син Олександра Микитенка, першого заступника начальника Головного управління по підтримці державних обвинувачень у судах Генеральної прокуратури України часів режиму Януковича. Це мажористе чмо на повному вважає, що, народившись із золотою ложкою в роті, вважає, що людей можна ділити на білих (таких, як він) і чорних. Я зараз не про расизм, а про вроджене жлобство. Ті, хто вчора цементував тиранію, досі не зрозуміли, що їхній час скінчився. Вони можуть скільки завгодно домовлятися із новою владою. Але непереможному українському народові наплювати вже давно на владу. Люди самі зроблять свою справу. Тим більше, маючи хоч одного народного депутата, який їх підтримує.

Андрій Лозовий,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка,
кандидат у депутати Київради

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,Оболонь,депутат,Радикальна партія,Київ,Україна,Олег Ляшко,Lozovyi,мажор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.