Свято Дня Перемоги на ДВРЗ та Старій Дарниці

14 травня 2014, 10:41
Власник сторінки
0
31

У мікрорайоні ДВРЗ, біля обеліску Слави, відбувся мітинг-реквієм, на який зібралося чимало мешканців району. Був запалений Вогонь пам’яті, відбулась панахида за загиблими під час Великої Вітчизняної.

Очільник району Анатолій Долинний тепло привітав присутніх ветеранів, мешканців мікрорайону зі святом Перемоги та побажав їм здоров’я й благополуччя. Свої вітання зі святом ветеранам висловили керівництво Дарницького вагоноремонтного заводу. До привітань долучився депутат Київради Павло ТЕСЛЕНКО:

"Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, Сердечно вітаю Вас зі святом Великої Перемоги! Святом, яке завжди буде з нами.

Все більше часу віддаляє нас від дня завершення Великої Вітчизняної війни, проте незабутній подвиг мільйонів ціною власного життя, проявляючи героїзм, мужність та відвагу, змогли не лише захистити свою рідну землю, а й врятувати народи світу від рабства!

Міцного Вам здоров’я і бадьорості духу ще на довгі роки, любові та пошани від усього народу! Ваші знання і досвід – це невичерпне джерело патріотизму, взірець гідний наслідування для молодших поколінь.

Шановна молодь! Свято бережіть пам’ять про своїх дідів і прадідів, які в роки Великої Вітчизняної війни з честю пройшли жорстокі випробування.

Низький уклін вам, ветерани! Вічна слава тим, хто з честю поліг у боях! Саме Ви принесли на нашу землю мир і свободу. Ви заплатили високу ціну за наше мирне майбутнє. 

Хай завжди буде мир у світі! Хай добро, злагода панують на планеті!" – сердечно привітав депутат Павло ТЕСЛЕНКО.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.