Промислові заводи Дніпропетровщини підтримали мир та стабільність в Україні гудк

20 травня 2014, 14:11
Власник сторінки
0
57

Сьогодні , 20 травня ,о 12.00 більше 20 великих промислових підприємств Дніпропетровщини проголосували виробничими гудками за мир та стабільність в Україні

https://www.youtube.com/watch?v=uYOOpt5IWlI
Підтримали ініціативу трудового Донбасу щодо проведення попереджувального заходу проти війни гудками у Дніпропетровську: Південний машинобудівний завод, Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського, Дніпротяжмаш, Дніпропетровський завод прокатних волків, Веста, Нижньодніпровський трубопрокатний завод ім. К.Лібкнехта.
У Кривому Розі – всі гірничо-збагачувальні комбінати, у Дніпродзержинську – ДМКД, Дніпроазот, у Нікополі – Нікопольський завод феросплавів, Трубосталь, Інтерпайп Ніко-Тьюб та Сентравіс Продакшин. Підтримали ініціативу 10 шахт Західного Донбасу у Павлограді, Вільногірський гірничо-металургійний комбінат, гірничо-збагачувальні комбінати в Орджонікідзе, Марганці, Жовтих Водах.
Нагадаємо, сьогодні о 12.00 на мирний протест, який розпочався з гудків на підприємствах, вийшли працівники заводів Донеччини та Луганщини.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.