АТО треба продовжувати. Втрачений час посилює ворога

26 червня 2014, 20:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
70

Президент Порошенко заявив сьогодні про необхідність продовження припинення АТО, бо терористи начебто погодилися на мирні переговори


У мене протилежна інформація. Терористи лише імітуватимуть переговорний процес, висуватимуть завідомо неприйнятні для нас умови, використовуючи надану передишку для нарощування своїх сил.

Щойно я говорив з нашими десантниками, які тримають позиції біля Сніжного. Якщо раніше в терористів було 3 танка, сьогодні вже 5 і кілька одиниць артилерії. Біля Донецького аеропорта, де оточені наші бійці і з якими я також підтримую зв'язок, терористи звели ще два блок-поста. Допомога терористам живою силою і технікою йде з Росії через не контрольовані нашими прикордонниками прикордонні пункти Должанський і Ізварине. Раніше, якщо пам'ятаєте, Президент говорив про те, що кордон має бути повністю перекритий.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,Росія,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Україна,Олег Ляшко,liashko,Путін,агресія,Петро Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.