ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА - СПІВВЛАСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА

24 липня 2014, 15:19
Власник сторінки
бандерівець по духу
1
125
ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА - СПІВВЛАСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА

ЛЕГІТИМНО ОБРАНИЙ ГРОМАДОЮ ГОЛОВА МІСТА ЧИ СЕЛА Є ОСНОВНИМ ВУЗЛИКОМ, НА ЯКИЙ ПОТРІБНО СПИРАТИСЯ У СТВОРЕННІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ МІСТА чи СЕЛА ТА ВХОДЖЕННЯ В КОНСТИТУЦІЙНЕ РУСЛО,втрачене з 1996 рок



1.СИСТЕМУ адміністративно-державного устрою УКРАЇНИ складають Області, райони.
СИСТЕМУ ГРОМАДЯНСЬКО-ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УСТРОЮ УКРАЇНИ утворюють МІСТА,СЕЛА,СЕЛИЩА ,РАЙОНИ(територіальні об"єднання громадян в сільській місцевості ).

ДО СКЛАДУ УКРАЇНИ входять адміністративно-державні області : Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Кримська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська , Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області, місто Київ.
Місто Київ є столицею України.

2. Територіальна Громада МІСТА, СЕЛА ,СЕЛИЩА ,створена на основі письмових заяв Громадян ((50%+1 заява)-така Тер. Громада вважається створеною))про вступ до такої Територіальної Громади як співВласника НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА УКРАЇНИ -території МІСТА ,СЕЛА, СЕЛИЩА зокрема ,ЯВЛЯЄ собою безкінечного, безперервного і вічного ВЛАСНИКА Території: майна і землі МІСТА ,СЕЛА, СЕЛИЩА як складової НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА УКРАЇНИ 
  Кожнен Громадянин ,як співВласник суспільної території: землі та майна МІСТА ,СЕЛА, СЕЛИЩА окрім документа, що підтверджує його долю у суспільній власності території МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА отримує ПЕРСОНАЛЬНУ соціальну картку, на яку в безготівковій формі перераховуються кошти-персональна ЧАСТКА СУСПІЛЬНОГО доходу, що приносить НАЦІОНАЛЬНЕ БАГАТСТВО УКРАЇНИ на Території МІСТА ,СЕЛА ,СЕЛИЩА.

Документ співВласника НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА УКРАЇНИ- ТЕРИТОРІЇ МІСТА СЕЛА СЕЛИЩА 
НЕ продається, НЕ купується ,НЕобмінюється ,НЕ передається через нотаріуса чи в будь-який інший спосіб і ліквідується під час смерті ГРОМАДЯНИНА .

3.Суддя повинен призначатися В НАРОДНИЙ СУД МІСТА ,СЕЛА,СЕЛИЩА вищою радою юстиції (ВРЮ) зі списку кандидатів, що йому запропонувала Громада відповідної Території МІСТА ,СЕЛА,СЕЛИЩА. 
Суддя повинен позбавлятися посади загальними зборами(50%+1голос) Територіальної Громади МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА ,де Громада організувала відповідний НАРОДНИЙ СУД МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА.

ВСЕ ПЕРЕЛІЧЕНЕ Є ЦЕ ОСНОВА ОСНОВ ..ВСЕ РЕШТА МЕНЕ ЯК ГРОМАДЯНИНА НЕ ЦІКАВИТЬ
БО ЗТОЧКИ ЗОРУ ГРОМАДЯНИНА Є ДРУГОРЯДНИМ ТЕ ,ЩО СТОСУЄТЬСЯ РОЗПОДІЛУ ПОВНОВАЖЕНЬ МІЖ ПРЕЗИДЕНТОМ І ПАРЛАМЕНТОМ ..
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.