Чому Кличко повинен вибачитись

04 вересня 2014, 12:16
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
33

Якщо у Кличка є хоч крапля совісті - він має вибачитись перед Ігорем Мосійчуком


Адже міський голова не просто образив опозиційного депутата. Він підколює Мосійчука, мовляв, той носить військову форму і "піариться".
Правильно написав колега Ігор Луценко: "Мосійчук має право носити форму. Бо перебував у зоні АТО". Правильно, але не точно. Брат Ігор не тільки перебував у зоні АТО. Він брав участь у бойових діях і не раз ризикував життям.
Висловлювання Кличка - це образа не лише Мосійчука, а усіх бійців, хто на відміну від Віталія взяв до рук зброю і захищає Україну від ворога. В той, до речі, час, коли нова київська влада дерибанить землю і майно киян.
Кличкові слід не лише вибачитися, а й поїхати на фронт. Як-не-як, бити морди у нього виходить незрівнянно краще, ніж керувати столицею. Докерувався до того, що кияни без гарячої води і незрозуміло-як відбувається підготовка до опалювального сезону. Звітувати мер відмовляється. Певно, йому немає що сказати, а інтелекту вистачає лише ображати бійців.



Андрій Лозовий,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Депутат Київради
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кличко,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,Ігор Мосійчук,Київрада,міський голова,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.