Підписана угода автоматично схвалюється Росією

06 вересня 2014, 13:44
Власник сторінки
журналіст
0
122

Перемир’я? Мир? Підготовка до ще більшої війни? Хотів би я знати відповідь на ці питання.

З точки зору сьогоднішнього дня, радіти є чому – не буде нових вбитих, поранених, сліз, істерик…З точки зору стратегії – не знаю. Почитати б ці 12 пунктів.
Я як людина, яка у всьому намагається шукати позитив, звертаю свою увагу на те, що угода про перемир’я була складена у день роботи саміту НАТО. Впевнений, що це не випадково. Думаю, йшлося про якісь синхронні рішення. З одного боку про щось домовилася Україна із НАТО, і про щось Україна із Путіним. І ці домовленості, в якійсь частині залежать одні від одних. 
Друга річ, яка мене тішить – які б неприємні пункти угоди не були (оскільки йдеться про перемир’я, то є пункти , які задовольняють усіх. Є пункти, які задовольняють виключно нас. А є пункти, які задовольняють виключно Путіна). Ці пункти не зможуть набути автоматично чинності, бо припустимо, щодо особливого статусу окупованих територій має бути прийнятий якийсь закон чи не доведи Господи, внесені зміни до Конституції. Без усього цього, підписані угоди можуть стосуватися лише дій в рамках нинішнього законодавства, який нічого небезпечного для України не передбачає.
Отже підписана угода автоматично схвалюється Росією. Автоматично схвалюється терористами. А в Україні процес її схвалення може розтягнутися на роки чи взагалі не відбутися. 
Тож радіємо миру, готуємося до того, що цей мир може бути в будь-який момент зруйновано і робимо все, щоб нові закони, а тим паче зміни до Конституції, були корисні виключно Україні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.