Як я обдурив волонтера Валічку (ВІДЕО)

10 вересня 2014, 20:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
1730

Героїчна жінка, волонтер Валічка Безсонова, стала жертвою брехливих і цинічних маніпуляцій у медіа-просторі




Коли ми познайомилися з нею на Луганщині, я вирішив подякувати їй публічно. Вибачте, у статусі про Валентину згадав, що і сам з побратимами їй допомагаю. Згадав не для того, щоб мені подякували – мене це не цікавить. Згадав спеціально, для диванних “експертів” і “воїнів”, які стверджують відверту ахінею, що Ляшко не допомагає фронту.

В той час, поки ми оформляли документи на передачу броньованої машини для Валічки, приїхали маріонетки олігарха Коломойського з ТСН і зняли те, що їм було наказано. Скориставшись емоційним станом волонтерки, горе-журналісти швидко склєпали черговий “сенсаційний” брєд про Ляшка. Звісно, ніхто продовження знімати не буде про те, що допомога Валентині Безсоновій від мене таки надійшла. Але, думаю, що черговий феєричний ТСНівський ідіотизм про мене не змусить на себе довго чекати:)

Олігархи бояться мене, тому і намагаються травити через кишенькові “ЗМІ”. Та нічого, люди у нас мудрі – самі розберуться, де правда.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Луганщина,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,змі,війна,Ігор Коломойський,схід,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.