"Бумеранг" для Шуфрича або "недобитки" минулого

30 вересня 2014, 19:09
Власник сторінки
0
215
Фото: Скриншот из видео

Тільки лінивий не аналізував, те що трапилось сьогодні в Одесі. Те, що сьогодні побили Шуфрича - мабуть не цивілізовано, не дуже цивілізовано. Це показово!


	Якщо взяти до уваги все те зло, яке зробили риги для мільйонів українців, ту тотальну корупцію та здирництво, ту кількість ворогів української держави, яких вони наплодили, то це цілком закономірне явище! Скільки крові та людських жертв на їх совісті?!  А війна, яка роздирає країну? А економічний колапс, який й без того, погіршив шатке фінансове становище українців, опустивши їх до рівня "зубожіння"?

	Україна ще не скоро оговтається від їхнього донецько-макієвського панування. Від тих псевдо-реформ, які скалічили державу, її цілісність та недоторканість. Країні ще довго потрібно буде лікуватись, щоб повністю одужати. І в першу чергу, для цього, їй потрібні нові обличчя в політиці, обличчя патріотів а не кланових олігархів, постаті молодих та досвідченних, людей відповідальних та рішучих, людей готових взяти усю повноту відповідальності за Батьківщину, людей, готових негайно впроваджувати радикальні зміни!
	Тому, коли сьогодні люди на вулиці лупцювали Шуфрича, вони били не його, вони били усіх кривдників України! Негідників, котрі не дивлячись на все заподіяне  продовжують рватись до влади, як свині до корита! Ворогів України, які ніякого морального права не мають бути представлені у новому складі Верховної ради України!

Кандидат у народні депутати України 
Богдан Кубік
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Шуфрич,Нестор Шуфрич,Олег Ляшко,радикальні зміни,радикальна парітя олега ляшка,радикальні дії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.